Agenda

Opdrachtgever in 2021
– http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)

Opdrachtgevers in 2020
– http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
– http://www.sprankenhof.com/ in Udenhout (verzorgen van kookworkshops)

17 December 2019
Kookdemoles met diner voor een besloten groep.

30 November 2019
Kookdemoles met diner (met open inschrijving).

9 November 2019
Kookdemoles met diner voor een besloten groep.

19 Oktober 2019
Kookdemoles met diner voor een besloten groep.

24 en 25 Augustus 2019
Daniëlle Bongers van Eet Echt verkoopt een huisgemaakt drankje en versnaperingen tijdens de Kunstroute “Mooi Rooj” (https://www.mooirooj.nl/) in Stramproy. De locatie is de vlindertuin “De Vlinder in Stramproy” (https://www.facebook.com/devlinderinstramproy/).

20 April 2019
Kookdemoles met diner voor een besloten groep.

6 Maart 2019
Try-out en start van het aanbod van interactieve kookdemolessen in de nieuwe keuken van Eet Echt. Voor meer informatie, zie http://eetecht.nl/aanbod/.
Voor foto’s van de keuken en praktijkruimte van Eet Echt, zie http://eetecht.nl/Categorie/welkom/ en scroll de pagina naar beneden af.

Opdrachtgevers in 2019
– http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
http://www.restaurantloff.nl/ in Breda (koken voor buffet: lunch en diner)
http://www.sprankenhof.com/ in Udenhout (verzorgen van kookworkshops)

September 2018
Eet Echt is verhuisd van Eindhoven naar Stramproy (gemeente Weert). De nieuwe praktijkruimte op deze nieuwe locatie is klaar. De nieuwe keuken is geplaatst en in de resterende maanden van 2018 vindt de afwerking, inrichting en styling plaats. Vanaf maart 2019 zal Eet Echt nieuw aanbod en evenementen gaan verzorgen op eigen locatie.

28 Januari 2018
“Eten met je zintuigen”: een interactieve bijeenkomst in Bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven.
Eten doen we allemaal, elke dag weer. Het is een moment waarop je zintuigen worden aangesproken. Hoe vaak ben je je hier echt bewust van? En neem je op dat moment even de tijd en aandacht om te ervaren hoe eten doorwerkt op alle niveaus in jou? Dat wat je aandacht geeft, wordt groter. In deze interactieve bijeenkomst worden je zinnen geprikkeld rondom eten. Middels verhaal, verbeelding en oefening.

Opdrachtgevers in 2018
– http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
– http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (koken en allround werkzaamheden in lunchroom & helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
http://www.sprankenhof.com/ in Udenhout (verzorgen van kookworkshops en workshops over natuurvoeding)
– 17 november: Stille Zendag van http://www.zeninzicht.nl/ op locatie http://www.zorgboerderij-bosserhof.nl/ in Nederweert (catering van een lunch)
– 22 juni: Terugkombijeenkomst mindfulnesstraining van https://ri-mindful.nl/ in Eindhoven (catering van een lunch)
– 18-21 mei: Yoga and Silent Retreat (Silence of Being) georganiseerd door http://www.infiniteplay.nl/ en http://www.innertree.nl/ op locatie http://www.chateaufrandeux.be/ (Boulangerie) in Frandeux (B) (koken voor een groep als zelfstandig werkend kok: ontbijt, lunch en diner)
– 15-20 april: https://boislecomte.be/ in Villers-devant-Orval (B) (koken voor een groep als zelfstandig werkend kok; ontbijt, lunch en diner)

1 Oktober 2017
Deelname met initiatief Het BoomhuiZ (https://www.facebook.com/Het-BoomhuiZ-1576332999336607/) aan de Food Market in GC De Stegel in Molenbeersel (B). Dit evenement vond plaats in het kader van het projectjaar “Meer weten over gezond eten” van de gemeente Kinrooi.

17 en 23 September 2017
Janneke Huizing van Noorderster (http://www.noorderster.be/), Cindy Moris van Zyn (http://zyn.be/) en Daniëlle Bongers van Eet Echt en Stroom van Goud (http://www.stroomvangoud.nl/) zijn de oprichters van Het BoomhuiZ, een initiatief waarin eten, natuur en rust centraal staan.
In navolging op een eerste editie in 2016 van het evenement “Dagje Heerlijk Natuurlijk”, hebben editie 2 en 3 plaatsgevonden in september 2017 op locatie Smeetshoeve in Bocholt (B), aan de grens met Weert (NL) in natuurgebied Smeetshof van GrensPark Kempen~Broek.
Een yogales (passend voor één ieder), een stiltewandeling (met begeleide pauzes), een korte geleide meditatie en goed eten en drinken maken deel uit van het programma.
Zie  https://www.facebook.com/Het-BoomhuiZ-1576332999336607/ voor meer informatie en foto’s.

Voorjaar 2017
Kookdemonstraties inclusief proeven bij natuurvoedingswinkel De Kiem (http://www.dekiemnatuurvoeding.nl) in Asten.
Op 18 maart, 15 april, 13 mei en 17 juni.

29 Mei 2017
Kookworkshop “(H)eerlijk aan de kook met soepen” voor een besloten groep. In samenwerking met Sandra Kusters van PurSann (http://www.pursann.nl/). Op locatie in een leefkeuken in een voormalig fabriekspand in Baexem.

20 Mei 2017
Deelname aan “FEEL GOOD Vaartbroek”, georganiseerd door o.a. Inge’s Eettafel (http://www.ingeseettafel.nl). Het evenement vond plaats op locatie winkelcentrum Vaartbroek in Eindhoven.

Andere opdrachtgevers in 2017
http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (koken en allround werkzaamheden in lunchroom & helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
– http://www.sprankenhof.com/ in Udenhout (verzorgen van kookworkshops en workshops over natuurvoeding)

Najaar 2016
Proeverijen bij natuurvoedingswinkel De Kiem (http://www.dekiemnatuurvoeding.nl) in Asten.
Op 1 en 8 oktober, 19 en 26 november en 17 december.

24 September 2016 
“Dagje Heerlijk Natuurlijk, editie 1″, een evenement van Het BoomhuiZ.
Voor meer informatie, scroll naar boven naar editie 2 en 3 (17 en 23 september 2017).

Andere opdrachtgevers in 2016
http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (koken en allround werkzaamheden in lunchroom & helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
– PuurGondisch in Den Bosch (koken en allround werkzaamheden in lunchroom)
– Inhoud in Gemert (à la carte koken als hulpkok: lunch en diner)

2015/2016
Presentaties en kookdemonstraties i.s.m. Nicoline van Deurzen van Innerlicht (https://www.facebook.com/Innerlichtbewustwording). Op locatie in de praktijkruimte van Nicoline in de gemeente Gemert-Bakel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>