Agenda

zondag 28 januari 2018
“Eten met je zintuigen”; een interactieve bijeenkomst van 14.00 tot 15.30 uur die wordt verzorgd door Daniëlle Bongers van Eet Echt in Bibliotheek de Witte Dame in Eindhoven.
Eten doen we allemaal, elke dag weer. Het is een moment waarop je zintuigen worden aangesproken. Hoe vaak ben je je hier echt bewust van? En neem je op dat moment even de tijd en aandacht om te ervaren hoe eten doorwerkt op alle niveaus in jou? Dat wat je aandacht geeft, wordt groter. Laat in deze interactieve bijeenkomst je zinnen prikkelen rondom eten. Dit zal plaatsvinden middels verhaal, verbeelding en oefening.
Deelname is kosteloos en aanmelden kan via https://www.bibliotheekeindhoven.nl/de-bibliotheek/agenda-volwassenen.html.

Andere opdrachtgevers in 2018
http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (koken en allround werkzaamheden in lunchroom & helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
http://www.sprankenhof.com/ in Udenhout (verzorgen van kookworkshops)

1 oktober 2017
Deelname met initiatief Het BoomhuiZ (https://www.facebook.com/Het-BoomhuiZ-1576332999336607/) aan de Food Market in GC De Stegel in Molenbeersel (B). Dit evenement vond plaats in het kader van het projectjaar “Meer weten over gezond eten” van de gemeente Kinrooi.

17 en 23 september 2017
Janneke Huizing van Noorderster (http://www.noorderster.be/), Cindy Moris van Zyn (http://zyn.be/) en Daniëlle Bongers van Eet Echt en Stroom van Goud (http://www.stroomvangoud.nl/) zijn de oprichters van Het BoomhuiZ, een initiatief waarin eten, natuur en rust centraal staan.
In navolging op een eerste editie in 2016 van het evenement “Dagje Heerlijk Natuurlijk” van Het BoomhuiZ, hebben editie 2 en 3 plaatsgevonden in september 2017. Onze locatie voor dit evenement is Smeetshoeve in Bocholt (België), aan de grens met Weert (Nederland) in natuurgebied Smeetshof van GrensPark Kempen~Broek.
Een yogales (passend voor één ieder), een stiltewandeling (met begeleide pauzes), een korte geleide meditatie en goed eten en drinken maken deel uit van het programma dat van 10.00 tot 17.00 uur duurt.
De bijdrage is 47,50 euro en maximaal 10 personen kunnen deelnemen. Indien je op de hoogte wilt worden gehouden van onze evenementen of voor meer informatie, kun je met ons in contact komen via hetboomhuiz@outlook.com. Zie ook https://www.facebook.com/Het-BoomhuiZ-1576332999336607/ voor meer informatie en foto’s.

voorjaar 2017
Kookdemonstraties inclusief proeven bij natuurvoedingswinkel De Kiem (http://www.dekiemnatuurvoeding.nl) in Asten.
Op 18 maart, 15 april, 13 mei en 17 juni.

29 mei 2017
Kookworkshop “(H)eerlijk aan de kook met soepen” voor een besloten groep. In samenwerking met Sandra Kusters van PurSann (http://www.pursann.nl/). Op locatie in een leefkeuken in een voormalig fabriekspand in Baexem.

20 mei 2017
Deelname aan “FEEL GOOD Vaartbroek”, georganiseerd door o.a. Inge’s Eettafel (http://www.ingeseettafel.nl). Het evenement vond plaats op locatie winkelcentrum Vaartbroek in Eindhoven.

Andere opdrachtgevers in 2017
http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (koken en allround werkzaamheden in lunchroom & helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
http://www.sprankenhof.com/ in Udenhout (verzorgen van kookworkshops)

najaar 2016
Proeverijen bij natuurvoedingswinkel De Kiem (http://www.dekiemnatuurvoeding.nl) in Asten.
Op 1 en 8 oktober, 19 en 26 november en 17 december.

24 september 2016 
“Dagje Heerlijk Natuurlijk, editie 1″, een evenement van Het BoomhuiZ.
Voor meer informatie, scroll naar editie 2 en 3 (17 en 23 september 2017) bovenaan deze pagina.

Andere opdrachtgevers in 2016
http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (koken en allround werkzaamheden in lunchroom & helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
– PuurGondisch in Den Bosch (allround werkzaamheden in lunchroom)
– Inhoud in Gemert (à la carte koken als hulpkok: lunch en diner)

2015/2016
Presentaties en kookdemonstraties i.s.m. Nicoline van Deurzen van Innerlicht (https://www.facebook.com/Innerlichtbewustwording). Op locatie in de praktijkruimte van Nicoline in de gemeente Gemert-Bakel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>