Agenda

voorjaar 2017
Kookdemo’s inclusief proeven bij natuurvoedingswinkel De Kiem (http://www.dekiemnatuurvoeding.nl) in Asten.
Op zaterdag 18 maart, 15 april, 13 mei en 17 juni van 10.30 tot 15.30 uur.

maandag 29 mei 2017
Kookworkshop “(H)eerlijk aan de kook met soepen” voor een besloten groep. In samenwerking met Sandra Kusters van PuurSoep (https://www.facebook.com/PuurSoep/). Op onze locatie in een leefkeuken in een voormalig fabriekspand in Baexem.

zaterdag 20 mei 2017
Eet Echt en Stroom van Goud (http://www.stroomvangoud.nl) namen samen deel aan “FEEL GOOD Vaartbroek”, georganiseerd door o.a. Inge’s Eettafel (http://www.ingeseettafel.nl). Het evenement vond plaats op locatie winkelcentrum Vaartbroek (Woensel-Noord) in Eindhoven.

Andere opdrachtgevers in 2017
http://www.kloosterhotelzin.nl/ in Vught (koken voor groepen als zelfstandig werkend kok; lunch en diner)
http://www.ingeseettafel.nl in Eindhoven (allround werkzaamheden in lunchroom en helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)

najaar 2016
Proeverijen bij natuurvoedingswinkel De Kiem (http://www.dekiemnatuurvoeding.nl) in Asten.
Op zaterdag 1 en 8 oktober, 19 en 26 november en 17 december van 10.30 tot 14.30 uur.

24 september 2016 
Janneke Huizing van Noorderster (http://www.noorderster.be/), Cindy Moris van Zyn Systeem (https://zynsysteem.wordpress.com/) en Daniëlle Bongers van Stroom van Goud (http://www.stroomvangoud.nl/) en Eet Echt zijn de oprichters van Het BoomhuiZ, een initiatief waarin eten, natuur en rust centraal staan.
“Dagje Heerlijk Natuurlijk”, het eerste evenement van Het BoomhuiZ, vond plaats op zaterdag 24 september 2016 bij Smeetshoeve in Bocholt (België), aan de grens met Weert (Nederland) in natuurgebied Smeetshof van Grenspark Kempen-Broek.
Een yogales (passend voor één ieder), een stiltewandeling (met begeleide pauzes, 😉 ), een korte geleide meditatie en goed eten en drinken maakten deel uit van het programma. Zie https://www.facebook.com/Het-BoomhuiZ-1576332999336607/?ref=br_rs voor meer informatie en foto’s.

Andere opdrachtgevers in 2016
http://www.ingeseettafel.nl (allround werkzaamheden in lunchroom en helpen bij kookworkshops, cateringopdrachten en deelname aan festivals)
http://www.puurgondisch.nl (allround werkzaamheden in lunchroom)
http://www.inhoudgemert.nl (à la carte koken als hulpkok: lunch en diner)

2015 / begin 2016
Interactieve presentaties over natuurvoeding en kookdemonstraties door Eet Echt i.s.m. Nicoline van Deurzen van Innerlicht (https://www.facebook.com/Innerlichtbewustwording). Middels geplaatste advertenties op Facebook en in het plaatselijke krantje hebben mensen deelgenomen aan deze evenementen in de praktijkruimte van Nicoline in de gemeente Gemert-Bakel (noord-Brabant).

Media
Vegetariërsbond / Vegacademy (d.d. april – juni 2015)
http://www.vegetariers.nl/lekker/recepten2/raapstelensalade-met-grapefruit
http://www.vegetariers.nl/lekker/recepten2/eiwitrijke-pannenkoek-met-bosbiet-en-dille-gember
http://www.vegetariers.nl/lekker/recepten2/sushi-van-quinoa
Variatie in de Keuken (d.d. april – juni 2015)
http://www.variatieindekeuken.nl/portfolio/nestje-van-prei/
http://www.variatieindekeuken.nl/portfolio/salade-van-asperge-en-sinaasappel-met-dragondressing/
http://www.variatieindekeuken.nl/portfolio/rabarbercompote-op-een-walnootkorst/
http://www.variatieindekeuken.nl/portfolio/salade-van-peultjes-en-regenboogwortel-met-limoendressing/
Fair bezig (d.d. november 2014)
In het kader van de Fairtradeweek heb ik een winnaarsplek veroverd in een kookwedstrijd van Fair Bezig met het gerecht Fairtradebonbons (http://eetecht.nl/2014/10/29/fairtradebonbons/).
Met mijn vriendinnen Janneke en Annemiek heb ik een mooie en inspirerende dag gehad in de Kookfabriek in Amsterdam, waar we een kookworkshop van Andy McDonald hebben gevolgd.
(http://eetecht.nl/2014/11/08/mijn-stem-heb-je/)
IMG_5270

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>